Onderhoud & Hosting

Wij bieden WordPress hosting altijd gecombineerd aan met heel belangrijk de beste service en onderhoud van je website, dus geen verassingen, gewoon één aanspreekpunt.

Wat doen we precies?

Updates van WordPress & plugins

Bij SightART staat service op de eerste plaats, daarom bieden we hosting niet als afzonderlijke dienst aan, maar gaat dit altijd gecombineerd met het onderhoud van je website. WordPress is een open source CMS systeem dat door vele ontwikkelaars steeds wordt verbeterd en geoptimaliseerd, het is daarom van belang mee te gaan in deze ontwikkeling en je eigen WordPress up to date te houden, dit geldt ook voor de plugins die we vaak inzetten om bijvoorbeeld je website te beveiligen en of te optimaliseren.

Maak je geen zorgen meer over updates van plugins en WordPress, dit zien wij als een service.

Als een update van WordPress of een plugin voor een probleem zorgt, dan zijn wij er om dit op te lossen, zodat je zelf niet uren moet besteden om de site weer live te krijgen. Wij zijn er namelijk voor de techniek, jij voor de content. Zo simpel is het.

Support

Naast het hosten van je website en het onderhoud is het ook van belang dat jij je als klant prettig voelt en dat je gewoon een vraag kan stellen als dit van toepassing is. Ook support is daarom één van de onderdelen die je van ons kunt verwachten.

Eén aanspreekpunt voor je WordPress website, geen verassingen, de beste service. Daar gaan we voor.

Heb je specifieke wensen? Aarzel niet om een offerte bij ons aan te vragen!